Om mig

Ann ForssellJag som driver företaget heter Ann Forssell.
Jag började arbeta som leg. sjuksköterska 1993 och har sedan dess arbetat med hälsa inom olika områden. Jag har en vidareutbildning som företagssköterska och vårdlärare. Karriären startades inom akutsjukvården och fortsattes sedan inom andra områden som äldrevården, företagshälsovården, skola samt primärvården. 

Jag har alltid haft ett stort intresse för hälsa och förstod redan tidigt att kropp och själ hör ihop. För några år sedan kom jag i kontakt med rörelsemeditation, shandithikonceptet. Denna teknik har hjälpt mig att känna glädje, harmoni och ett inre välbefinnande. För att dela med mig av detta utbildade jag mig till Shandithi-instruktör inom Shandithi basic.

Hälsa är något som är viktigt för alla människor. Att må så bra som möjligt är något många strävar efter. Genom åren har jag träffat många individer med bland annat inflammationer, smärta, stress, sömnproblem såväl som utmattning och sett hur de prövat olika behandlingar. I samband med egna skador kom jag i kontakt med medicinsk laser eller kall laser. Då denna behandlingsform haft stor framgång med mina besvär, startade jag mitt egna företag för att kunna hjälpa andra. Jag vill ge andra möjligheten att optimera sin hälsa och utan biverkningar kunna få hjälp med exempelvis sömn, mag-/tarmbesvär, inflammationer samt smärta.

HälsAnn by me AB

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Telefon: 073-643 61 60

Org.nr: 559408-7206

Copyright © 2023- Utvecklad av Reklamhuset RINK