Fettreducering

Besväras du av envist fett?

Hos HälsAnn by me hjälper jag dig med en effektiv fettreducering. Med hjälp av en grön medicinsk laser behandlar vi dina fettceller utan att de skadas. 

Denna metod är klinisk bevisad, icke invasiv, smärtfri, beständig och ger inga biverkningar. Den förstör ej den biologiska funktionen hos fettcellen.

Maskinen jag använder är en Verjù från Erchonia och är FDA godkänd.

Hur går det till:

När ljuset från lasern träffar fettcellen aktiveras en kemisk process. I denna process så frisätts fria fettsyror. En por i cellen öppnas under ett visst antal timmar. Genom denna por töms fettet som sedan naturligt hamnar i vårt lymfsystem. Tömningen av fettcellen resulterar i att den krymper men fortsätter att fungera normalt. Fettcellen har viktiga funktioner som bl.a. reglering av hormoner som exempelvis Lipas, som är vårt mättnadshormon. Och Grelin som är vårt hunger hormon. Den är delvis involverad i vår produktion av testosteron och östrogen. En av testosteronets viktiga funktioner är att den är med och reglerar glucos, insulin och fettförbränningen. Enligt studier har det även en positiv inverkan på våra blodfettsvärden.

Här är en liten film:

HälsAnn by me AB

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Telefon: 073-643 61 60

Org.nr: 559408-7206

Copyright © 2023- Utvecklad av Reklamhuset RINK